Liga 1

O legendă a Stelei, cuvinte uimitoare pe finalul vieţii despre Gigi Becali: "Te voi urmări din lumea sufletelor"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 05 februarie 2015

Ştefan Sameş a fost unul dintre cei mai importanţi jucători din istoria Stelei. Fostul fundaş al roş-albaştrilor a decedat în urmă cu 3 ani şi jumătate după o lungă luptă cu cancerul.

Soţia sa, Lorena, a povestit într-un interviu care au fost cuvintele uimitoare ale lui Sameş în ultimele clipe de viaţă.

“De cînd a venit Gigi Becali şi l-a pus conducător pe tuşierul Argăseală, fostele glorii au avut numai probleme. Acest om a făcut tot posibilul să scape de numele mari ale Stelei, de Sameş, de Sătmăreanu, de toţi care aveau o imagine, care făcuseră Steaua să strălucească.

Toată viaţa mea o să cred că lui Ştefan Sameş i s-a declanşat cancerul pe fondul unei imunităţi scăzute, din cauza stresului permanent. I-a fost scăzut salariul, era făcut în toate felurile, încît bărbatul meu ajunsese să aibă coşmaruri.

L-a consumat enorm ce s-a întîmplat cu Steaua pînă în clipa în care a murit. Să ştiţi că de pe patul de spital, în ultimele lui clipe, era împăcat că echipa pleacă de pe Ghencea.

Spunea că Becali şi gaşca lui Argăseală nu merită acel templu. Ţin minte că în urmă cu cîţiva ani s-a dus acasă la Becali, a plecat într-o dimineaţă cu mine, pentru a-i explica ce se întîmplă la Steaua, că se duce naiba centrul de copii şi juniori.

Cînd Becali a spus că pe el nu-l interesează soarta lui Ştefan Sameş şi că nu poate face nimic, soţul meu s-a simţit atît de rău încît a izbucnit şi parcă vorbea cu televizorul. A spus de faţă cu cei prezenţi în salon: Am să te urmăresc din lumea sufletelor cît o să trăieşti!”, a povestit Lorena Sameş pentru ilfovsport.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.