Liga 1

GALERIE FOTO Ziua Hagi. Noaptea Hagi » Petrecere specială pentru "Rege", cadouri de la Galatasaray şi AS Roma

+14 Foto
Foto: Alex Nicodim

Articol de Eduard Apostol, Alex Nicodim (foto)  —  Thursday, 05 February 2015

Gică Hagi a împlinit azi 50 de ani şi multe persoane importante din fotbalul românesc, dar şi din alte domenii au ţinut să-l felicite.

Aflat în cantonament cu Viitorul, Gică a avut parte de o surpriză plăcută din partea familiei care i-a pregătit o superpetrecere la Hotel Rixos Premium din Belek, locaţie de 5 stele.

Reprezentanţi ai lui Galatasaray au fost prezenţi şi au afişat un steag uriaş în culorile clubului, iar şampaniile şi cocktailurile au fost şi ele în culorile galben şi roşu, ale clubului turc.

Paharele au fost aşezate în formă de "G" şi "S" (Galatasaray). La petrecere au participat şi jucătorii şi stafful Viitorului Constanţa. Totul a fost imortalizat de televiziuni din România, dar şi de Galatasaray TV.

Hagi, însoţit de familie, a ajuns puţin înainte de ora 19, a fost înconjurat de invitaţi şi a primit cadourile pe acordurile melodiei "Să nu-mi iei niciodată dragostea", de la Holograf. Printre cadouri s-au numărat tricouri speciale cu Galatasaray, dar şi unul de la AS Roma, de la căpitanul Francesco Totti, cu semnăturile jucătorilor giallorossi şi mesajul "La mulţi ani, grande!".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.