Liga 1

Scenariu halucinant în Liga 1 » Pe lîngă Steaua, în cupele europene din sezonul viitor ar putea ajunge şi echipa de pe locul 11 în Liga 1 :O

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 06 February 2015

Petrolul a depus şi ea cererea de insolvenţă, aşa că echipa nu va mai avea dreptul de a participa în cupele europene, situaţie în care mai sînt încă 6 echipe din Liga 1. 

Dinamo, Rapid, CFR Cluj, U Cluj şi Oţelul sînt în aceeaşi situaţie şi nu se gîndesc la cupele europene, în timp ce CS U Craiova nu are 3 ani de cînd este afiliată la FRF, iar regulamentul nu îi dă drept de joc în competiţiile continentale.

Oltenii aşteaptă o derogare din partea celor de la UEFA, însă şansele ca acest lucru să se întîmple tind spre zero.

În aceste condiţii, în cupele europene din sezonul viitor le vom avea deocamdată pe Steaua, mare favorită la titlu, ASA Tîrgu Mureş (locul 4), FC Botoşani (locul 6) şi Viitorul (locul 8).

FC Braşov şi Pandurii, care sînt pe locurile 10 şi 12 ar putea spera şi ele la un retur bun şi o participare în cupele europene. În discuţie nu a fost introdusă şi Astra, care şi ea traversează o perioadă dificilă, patronul ei fiind anchetat în mai multe dosare grele, aşteptînd un verdict.

Niculae a fost audiat săptămîna trecută la DIICOT, iar în cazul unor decizii defavorabile, Astra s-ar putea înscrie şi ea în lista echipelor aflate în insolvenţă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.