Tenis

Sarmalele, preferatele jucătoarelor din Spania » Ce-au mîncat Simona Halep şi compania înainte de debutul în Fed Cup

Articol de Gazeta Sporturilor   —  vineri, 06 februarie 2015

România şi Spania se duelează sîmbătă şi duminică în Grupa Mondială II, însă ibericele n-au pierdut timpul şi au încercat preparate tradiţionale româneşti.

Dănuţ Prodea, bucătarul care le pregăteşte mîncarea celor două echipe la complexul sportiv din Galaţi, a dezvăluit că Halep nu are preferinţe gastronomice, iar ibericele au mîncat, printre altele, şi sarmale.

"Ni s-a cerut ca toate produsele să fie proaspete. Să nu aducem mîncare congelată, chestii de genul ăsta. Doctorul echipei Spaniei discută cu noi. Simona Halep nu este deloc pretenţioasă.

Este chiar modestă, pentru valoare ei. Nu a ridicat nici un fel de pretenţie gastronomică. Simona Halep şi colegele ei preferă salatele, pastele şi carnea, cea de vită şi cea de pui. La români nu există un doctor care să dea indicaţii bucătarului!


Ibericele au mîncat paella de marisco, fructe de mare şi peşte din Mediterana, iar aseară au mîncat tradiţional româneşte. Nu au ratat nici sarmalele", a spus Dănuţ Prodea pentru sportnews.ro.

Program FED CUP

Sîmbătă


Simona Halep - Soler Espinosa, ora 13:00

Irina Begu - Garbine Muguruza

Duminică

Simona Halep - Garbine Muguruza, ora 12:00

Soler Espinosa - Irina Begu

Dublu: Alexandra Dulgheru / Monica Niculescu -  Anabel Medina Garrigues / Lara Arruabarrena


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.