Liga 1

Cristi Pustai nu i-a pus încă pe picioare pe rapidişti, dar felicită decizia de depunctare a lui CFR Cluj

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 07 februarie 2015

Rapid a fost învinsă cu 1-2 de Debrecen în cantonamentul din Antalya, iar Cristi Pustai, antrenorul giuleştenilor, recunoaşte că echipa sa nu este într-o formă fizică prea bună.

"A fost un joc bun, la fel ca primul. E important pentru echipa noastră să aibă cît mai multe jocuri. Coimbra nu a putut să joace, sperăm să-şi revină cît mai repede. Sînt jucători cu probleme fizice, le este foarte greu în acest cantonament, sînt şi riscuri mari de accidentări.

Suficient ar fi să formezi o echipă în 2-3 ani, nu în cîteva săptămîni. Decizia depunctării lui CFR Cluj trebuia luată mai demult, dar nu cred că este definitivă. Eu am decis ca Săpunaru să fie căpitanul echipei", a spus Cristi Pustai pentru Dolce Sport.

Mircea Bornescu a vorbit şi el despre partida pierdută şi a declarat că-i învaţă pe jucătorii noi ai Rapidului ce înseamnă această echipă.

"A fost un test pentru noi, încercăm să construim o echipă competitivă. Am întîlnit o echipă foarte puternică. Uşor-uşor reuşim să ne atingem obiectivul. Celor noi le este foarte greu, sînt la o echipă nouă, nu au făcut pregătirea. Însă încercăm să-i integrăm cît mai repede, să-i învăţăm ceea ce înseamnă Rapid

Niculae a fost fantastic. Aleargă foarte mult, munceşte, ne ajută foarte mult, e un jucător extraordinar. Pe noi ne avantajează depunctarea CFR-ului, însă nu e bine să te bucuri de răul altuia", a spus şi Mircea Bornescu.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.