Liga 1

Primul om din fotbal care l-a scos din minţi pe Adrian Mititelu, după episoadele cu Dumitru Dragomir şi Mircea Sandu: "E un sclav mafiot!"

Articol de Alin Grigore  —  sâmbătă, 07 februarie 2015

Adrian Mititelu a reacţionat dur după ce GSP.ro a publicat comunicatul lui Mihai Costea, în care Gabriel Manu, preşedintele Camerei Naţionale pentru Soluţionarea Litigiilor, e acuzat că ar bloca intenţionat litigiul jucătorului pentru a servi intereselor Stelei.

"Domne, acest Manu conduce o Comisie care nu e imparţială! El face parte din clanul mafiot al celor de la FRF. De 10 ani este omul mafiei, înainte era cu Sandu Mircea, iar acum Burleanu l-a luat alături de el. Aţi văzut cum e în filmele mafiote, aşa este şi acolo.

Omul ăsta e sclavul lui Piţurcă, e o persoană foarte coruptă! Nu puteţi să vă aşteptaţi la o judecată corectă, pentru că el a fost implementat acolo. Manu e avocatul de casă al lui Piţurcă, el l-a reprezentat în procesul contra Universităţii. Are şi un mentor în Craiova, se numeşte Ion Şpagă, vă daţi seama ce om e", a declarat Adrian Mititelu pentru GSP.ro.

Fostul patron al Universităţii Craiova a lămurit şi problema contractului dintre Mihai Costea şi formaţia olteană.

"Steaua nu trebuie să ne dea nouă nici un ban. Mihai Costea a fost transferat la Steaua din postura de jucător liber de contract. Probabil că Steaua nu-i reziliază contractul din cauza sumei mari pe care trebuie s-o plătească jucătorului. Noi nu mai avem nici o treabă cu jucătorul", a încheiat Mititelu.

Contactat telefonic, Gabriel Manu a precizat: "E un subiect închis acesta. N-am ce comenta. Voi răspunde în cadrul instituţiei pe care o conduc".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.