Amicale

Şi-au umflat muşchii » CSU Craiova a învins locul 3 din Polonia, 2-1 cu Wisla

Articol de Eduard Apostol  —  luni, 09 februarie 2015

Elevii lui Săndoi şi Cârţu şi-au mai reglat din problemele defensive, au vînă în atac, dar mai păcătuiesc la ultima pasă şi la finalizare.

Ştiinţa arată tot mai bine cu fiecare zi care o apropie de startul sezonului de primăvară. CSU a învins destul de lejer ocupanta poziţiei a treia din Polonia, Wiska Cracovia, 2-1, iar diferenţa putea fi mult mai mare. Asta dacă juveţii n-ar fi făcut risipă cu oportunităţile de gol la începutul reprizei secunde şi dacă după reuşita lui Băluţă, din minutul 70, n-ar fi crezut că meciul s-a încheiat.

Aseară, defensiva lui Săndoi şi a lui Cârţu a fost aproape perfectă. Nu i-a poftit pe cei de la Wisla în careul lui Straton, excepţia fiind lejeritatea cu care au tratat un atac banal al adversarului, cînd polonezii au şi marcat. Pe final, cînd adversarii sperau la o remiză de moral, apărătorii au rezolvat situaţiile fără panică.

În atac, Bawab a făcut show. Le-a înnodat picioarele adversarilor şi a smuls aprecieri inclusiv de la polonezii din tribună. Brandan a înscris un gol remarcabil din lovitură liberă, cu stîngul din lateral stînga, iar Băluţă a fost precis după o pasă decisivă a lui Ivan.

"Există un pic de oboseală, de aceea mai apar ratări. Important e să batem în campionat, amicalele sînt orientative" (Emil Săndoi, antrenor CSU Craiova)

"Execuţia mea a fost şi ştiinţă, şi noroc. Mă bucur că ne-am apărat bine. Şi dacă ne mai certăm între noi pe teren, tot familie rămînem. Sperăm să primim dreptul să jucăm în Europa" (Pablo Brandan, mijlocaş CSU Craiova)

CSU Craiova - Wisla Cracovia (Polonia, I)    2-1 (0-0)
A marcat: Brandan (49), Băluţă (70) / Guerrter (73)

CSU: C. Straton - S. Achim (46 Băluţă), Frăsinescu, Acka, Briceag - Madson (76 Kay), Brandan - Mateiu (69 A. Ivan), Bawab, Tîrnăcop - Nuno Rocha (88 Varga). Antrenor: Emil Săndoi

ALTE ŞTIRI DESPRE CRAIOVA:

Nepotul lui Brandan la olteni
Mijlocaşul dreapta Luciano (20 de ani) a dat randament în cantonament, va fi oprit de către olteni, dacă va continua să joace în amicale aşa cum a făcut-o cu Jagiellonia. Fotbalistul este nepotul lui Brandan! Mai exact fratele fratelui lui Pablo. "A jucat mult la echipa secundă a lui River Plate, e un fotbalist talentat. Sper să rămînă, are calitate, dar şefii vor decide", a declarat Brandan. Ieri, Luciano n-a jucat, fiind menajat.

Inbox
- Nuno Rocha a revenit şi el după ce-a participat alături de "naţionala" Capului Verde la Cupa Africii, sosind mai tîrziu decît Kay întrucît a avut ceva probleme cu documentele pentru Turcia.
- Kay a intrat pentru ultima parte a jocului, a evoluat ca mijlocaş defensiv, acolo unde se vrea a fi folosit în primăvară. El a evoluat ca fundaş central în toamnă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.