Nationala

EXCLUSIV După 20 de ani, Bogdan Stelea spune pe cine consideră VINOVAT pentru golul primit de Florin Prunea cu Suedia: "Îmi asum!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 09 februarie 2015

Bogdan Stelea a dat un interviu senzaţional, EXCLUSIV în ediţia tipărită, în care dă cărţile pe faţă despre cele mai importante momente din cariera de fotbalist şi de antrenor.

Mergi la chioşcuri ca să citeşti un interviu cu personalitate sau descarcă de pe platforma Gazeta Digitală ziarul de azi. Sînt multe răspunsuri interesante date de portarul Generaţiei de Aur. Iată doar două dintre întrebări, legate de celebrul gol încasat de Prunea în sfertul de CM '94, în meciul cu Suedia, care ne-a trimis acasă.

- A greşit exclusiv Prunea la golul dat de Kennet Andersson?
- Îmi asum ceea ce spun. S-a zis că de vină ar fi fost Popescu, că Andersson a plecat de lîngă el. M-am uitat de o sută de ori la fază. Mingea îi vine lui Prunea
pe patru, cinci metri. Acolo trebuie s-o iei tu, ca portar, indiferent cum faci! Un fundaş central nu mai urmăreşte o minge plouată, atît de aproape de portar. (VIDEO CU GOLUL, minutul 7)

- Şi de ce n-a reuşit Prunea să ajungă înaintea suedezului?
- Cred că marea lui greşeală a fost că nu l-a văzut pe Andersson. În mod normal,
în poartă trebuie să stai cam la 45 de grade, să ai o rază vizuală cît mai mare. El l-a văzut tîrziu, altfel ar fi reuşit să intre în suedez şi l-ar fi împiedicat. Dar n-a fost asta singura problemă.

Suedezii erau cu un om în minus, noi n-am ştiut să rupem jocul, să păstrăm posesia! Dar asta o vorbim acum, cînd eu sînt mai deştept decît toţi antrenorii de atunci... Nu e nimeni de condamnat. Culmea, ăla e printre puţinele meciuri în care România a revenit după ce a fost condusă!

Nu rata un interviu eveniment! Mergi la chioşcuri!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.