Tenis

Scandal de proporţii după Australian Open! S-au lansat acuze şi jigniri grave » Nume mari din tenisul mondial sînt implicate

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 09 februarie 2015

Primul turneu de Mare Şlem al anului a adus cu el şi primul scandal uriaş din tenisul mondial. S-au lansat acuzaţii foarte grave şi jigniri uriaşe între 3 nume importante.
Novak Djokovici, Martina Navratilova şi Mats Wilander sînt cele 3 părţi implicate în scandal. Totul a izbucnit după ce Mats Wilander şi Navratilova l-au acuzat pe sîrb că a apelat la "lucruri murdare" pentru a cîştiga finala.

Numărul 1 ATP "s-ar fi prefăcut" că este accidentat pentru a-şi scoate adversarul din ritm, în finala cu Murray. Deşi "Nole" a decis să tacă şi să nu ia atitudine după ce a fost atacat, acest lucru nu a fost valabil şi pentru Bogdan Obradovici, căpitanul Serbiei de Cupa Davis.

"Wilander are un complex uriaş de inferioritate şi nu e pentru prima dată cînd lansează astfel de acuze. De mai multe ori a fost răutăcios la adresa lui Novak.

Eu nu pot înţelege şi sînt dezamăgit că o televiziune precum Eurosport îi permite acestui individ să vorbească aşa. Sînt ferm convins că dacă el ar fi jucat în ziua de azi, n-ar fi fost cu nimic peste Dolgopolov. N-ar fi avut nici o şansă să ia vreun Grand Slam", a zis Obradovici.

Acesta n-a uitat nici de Martina Navratilova: "Să îi fie ruşine pentru ce a declarat. Totul a fost posibil pentru că Nole vine dintr-o ţară mică precum Serbia. Ei (n.r. cehoslovacii) urăsc să pronunţe numele ţării noastre.

Noi nu am vorbit de rău pe nimeni, n-am urît pe nimeni, doar am luptat contra celor care ne-au atacat. Ne-am apărat mereu ţara. Nimeni nu agreează asta. Vom proteja mereu ce-i al nostru. Mulţumită unui sîrb, Nikola Tesla, întreaga lume are electricitate", a completat Obradovici conform tennisworldusa.org

Nici Andy Murray nu a fost ocolit de atacul lui Obradovici: "Ce fel de sportiv spune înaintea unei finale că ar fi surprins dacă ar cîştiga? S-a folosit de presă pentru a-i distrage atenţia lui Novak, dar acesta s-a dovedit a fi mai puternic decît toţi".

Novak Djokovici a cîştigat finala de la Australian Open în faţa lui Andy Murray: 7-6, 6-7, 6-3, 6-0.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.