Amicale

Şi-au păstrat stilul » Giuleştenii n-au jucat rău, însă au pierdut în prelungiri amicalul cu Dila Gori: 0-1

Olandezul Meulens încă n-a convins pe deplin

Articol de Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

În încercarea de a salva Rapidul, Cristi Pustai a creat o echipă de mercenari. Jocul începe să funcţioneze per ansamblu, dar alb-vişiniii nu reuşesc să scape de problema lor din totdeauna, goluri încasate pe finalul meciurilor.

Împotriva georgienilor de la Dila Gori, alb-vişiniii au avut o prestaţie decentă. Au controlat partida, chiar dacă nu şi-au creat mari ocazii.

Totuşi, Pancu a avut mai multe şuturi, două foarte bune, Gecov a lovit transversala, iar Niculae, în aceeaşi fază, nu a putut înscrie din 6 metri!

Frustraţi că nu vor cîştiga, rapidiştii au primit lovitura de graţie în ultimele secvenţe ale întîlnirii, cînd adversarii au marcat cu o lovitură de cap din interiorul careului. Pentru Pustai şi ai săi urmează amicalul cu Volin Luţk, programat joi.

Rapid - Dila Gori (Georgia, I)    0-1
A marcat: Kvakhadze (90+1)

Rapid: Buchta (46 Drăghia) - Săpunaru, Sapina, Cmovs (80 Borda), Josl (46 Cerlincă) - Meulens (62 Martin), Gecov (46 Al. Dan), Pancu (80 Kikas), J. Oriol (80 N. Vasile) - D. Niculae, Benson. Antrenor: Cristian Pustai

"S-a acumulat puţină oboseală şi lucrul acesta a început să se simtă. Sîntem mai puternici decît în tur, asta e clar. Dacă Nico era cu noi de la început, cred că acum aveam măcar 4-5 puncte în plus" (Daniel Pancu, atacant Rapid)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.