Nationala

Anghel Iordănescu s-a făcut dur: "Nu e vorba de oboseală, unii jucători atît pot"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 10 February 2015

Selecţionerul Anghel Iordănescu a fost foarte dezamăgit de jocul naţionalei din meciul cu Sioni Bolnisi (1-0), în special în prima repriză. Tehnicianul nu crede că titulatura de "debutanţi" la naţională ar trebui să fie o scuză pentru jucătorii care au evoluat de la egal la egal cu locul 14 din Georgia. 

"Din punctul meu de vedere prima repriză nu m-a mulţumit. Nu cred că aş avea ceva de punctat. Am avut în teren 10 debutanţi, dacă nu mă înşel doar Bălgrădean mai avea selecţie la naţională.

Prima repriză nu mi-a adus satisfacţii. Din păcate tinerii pe care i-am forţat să vină la naţională nu mi-au dat speranţa că pot să-i chem pe viitor la naţională. Nu e vorba de oboseală. Sîntem într-o perioadă de pregătire, jucătorii sînt obişnuiţi de la cluburi şi cu două antrenamente pe zi.

Dacă asta e valoarea Ligii 1? Vă las pe dumneavoastră să trageţi concluziile.

Lucrurile s-au schimbat după pauză, cînd au intrat jucătorii mai experimentaţi.

Victoria este absolut meritată. Aş prefera ca nominalizările să le fac la sfîrşitul turneului. Vreau să-i văd pe toţi, să văd unde sînt. Trebuie să aducem jucători pe care să-i formăm.

Mă bucur pentru Dumitraş că a marcat. Îi aduce o motivaţie în plus, un motiv de încredere. Sper să joace la noua echipă de club şi să confirme acolo", a spus Anghel Iordănescu la DigiSport.

Echipa României din prima repriză: Bălgrădean  ( 1 selecţie)  - Dumitraş, Nedelcearu, Bejan, Vătăjelu - Anton, Creţu - V. Lazăr, Budescu (1 selecţie), Hora - M. Roman

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.