Stranieri

Florin Andone a fost martorul unui sabotaj în Spania » Românul şi echipa sa vor trebui să plece din Cordoba

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 11 februarie 2015

Echipa de fotbal Cordoba, unde este legitimat şi românul Florin Andone, a avut parte de un eveniment neplăcut la ultimul antrenament. Presa spaniolă anunţă că formaţia din La Liga va fi nevoită să-şi schimbe terenul de antrenament, după ce baza acesteia a fost vandalizată de persoane necunoscute.

Jurnaliştii de la AS anunţă că terenurile de antrenament au fost arse cu agenţi chimici, iar gazonul n-a rezistat fiind distrus aproape în întregime. Florin Andone şi colegii său urmează să facă viitoarele antrenamente pentru meciul de sîmbătă cu Sevilla în afara oraşului.

"Este regretabil ce s-a întîmplat şi e cît se poate de serios. Cred că e prima dată în istoria fotbalului spaniol cînd baza de pregătire a unui club este sabotată. Poliţia investighează acest lucru. Nu putem face nimic deocamdată, pentru că terenurile au fost arse cu agenţi chimici, iar suprafaţa va avea nevoie de timp pentru a se reface.

Nu ne putem antrena pe un astfel de teren, pentru că nu putem risca accidentări. E o problema serioasă pentru întregul oraş, pentru că asta era singura bază de pregătire la standarde înalte", a spus Carlos Gonzalez, preşedintele lui Cordoba.

Cordoba are un sezon foarte slab în La Liga, fiind penultima, la egalitate cu "lanterna roşie" Granada, 18 puncte, şi la două lungimi de primul loc care asigură menţinerea în primul eşalon.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.