Liga 1

Alte lovituri » Dinamo mai poate transfera azi doi jucători doriţi şi de Steaua!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 12 February 2015

Dinamo a transferat deja nouă jucători, însă nu se opreşte aici. "Cîinii" mai pot perfecta astăzi două mutări.

Andrei Marc, 21 de ani, aşteaptă astăzi judecarea ultimei cereri a Ceahlăului la Comisia de Recurs, pentru ca apoi să semneze contractul cu Dinamo. Părţile sînt deja înţelese de mai multe luni. Marc a fost declarat liber de către Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor, însă n-a putut să efectueze pregătirea de iarnă alături de "cîini". Azi, se speră la un raport favorabil de la comisie, astfel încît moldoveanul să vină la echipă.

"Cîinii" încă mai speră să-l transfere pînă în vară pe atacantul Jeremy Bokila. Dacă Terek Groznîi va fi de acord, mai este nevoie şi ca vîrful african să spună "da" unei reveniri în Liga 1. Ex-petrolistul mai are de primit şi unele răspunsuri din Rusia. Oficialii bucureşteni speră să aibă o întrevedere cu Bokila oriunde va dori el în Europa.

Andrei Marc şi Jeremy Bokila se află şi pe lista Stelei, ambii fiind doriţi în ultimele luni în Ghencea.

Opt sînt semnaţi
Dinamo a decis înregistrarea a şapte fotbalişti la LPF, iar Departamentul de Competiţii a confirmat cererile. Astfel, Kiko Naumovski, Hatem Elhamed, Nicolae Grigore, Marian Cristescu, Henrique de Jesus, Gicu Grozav, Serginho şi Marius Niculae au fost deja semnaţi şi legitimaţi. Zilele următoare, va fi înregistrat şi Machado.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.