Liga 1

Greu de transferat » Motivele incredibile care blochează, momentan, transferul lui Andrei Marc şi cînd poate deveni ”cîine roşu” cu acte în regulă

Articol de Eduard Apostol  —  joi, 12 februarie 2015

Fundaşul Andrei Marc încă mai are de aşteptat pînă să semneze cu Dinamo. Apărătorul de 21 de ani a devenit liber de contract, în urma unei decizii a Comisiei pentru Soluţionarea Litigiilor, însă speţa a ajuns de aproape o lună la Comisia de Recurs a FRF, unde a rămas blocată.


Ar fi trebuit să se judece astăzi, doar că fostul fotbalist al Ceahlăului n-a prins lista! Aşa i s-a transmis, cazul său nu este pe ordinea de zi. Aceasta şi întrucît clubul moldav n-a achitat timbrul care trebuia!

"Am înţeles că săptămîna viitoare, maximum în două, ar trebui să se încheie situaţia. Nu sînt într-o situaţie normală, încerc să-mi păstrez credinţa că voi putea juca fotbal din această primăvară", a declarat apărătorul pentru Gazeta Sporturilor, el pregătindu-se separat în toată această perioadă.

Dacă nici joia viitoare nu va fi pus la dosar timbrul care trebuie din partea grupării Ceahlăul, peste încă o altă săptămînă se va soluţiona speţa, aşa a fost anunţat jucătorul.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.