Liga 1

Mircea Rednic, reacţie tranşantă după înfrîngerea cu ŢSKA Sofia: "E mai bine să plece" » Antrenorul anunţă încă un transfer

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 12 februarie 2015

Petrolul a încheiat seria amicalelor din această iarnă cu o înfrîngere în faţa celor de la ŢSKA Sofia, scor 0-1. Ploieştenii nu au reuşit să cîştige vreun meci din cele 5 pe care le-au avut, marcînd un singur gol.

Mircea Rednic e de părere că jucătorii care nu mai doresc să rămînă la Petrolul ar trebui lăsaţi să plece. 

"Trebuie să fim mulţumiţi, mai ales dacă ne uităm la problemele care sînt cu banii. Ocazii avem, dar ne lipseşte golul, poate şi lipsa de calitate e o problemă. Oricum, avem nevoie de un atacant. Nu putem sta într-un puşti de 18 ani. Sîntem în discuţii avansate pentru a aduce un vîrf", a zis Mircea Rednic.

...despre plecările jucătorilor: "Pe De Lucas nu l-am putut folosi pentru că nu poate dormi, e cu gîndul la transfer. Nu mă ajuta cu nimic. Îmi fac probleme pînă pe data de 23, cînd e ultima zi de transferuri.

Dar apoi, cînd nu vor mai putea pleca jucători, altfel va sta situaţia, pentru că îşi vor da seama că sînt profesionişti şi trebuie să joace. Acum e greu, eu încep campionatul şi ei sînt cu gîndul la plecare. Să plece care vor!".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.