Liga 1

VIDEO Dinamo a găsit rapid înlocuitor pentru Andrei Cordoş » Au adus un uriaş în schimb

Bunoza a bifat și 9 selecții pentru "naționala" Under 21 a țării sale și a fost campion al Poloniei cu Wisla Cracovia în ediția 2010/'11

Articol de Eduard Apostol, Victor Vrînceanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Chiar în ziua în care a rupt-o cu Cordoş, Dinamo a rezolvat un împrumut pînă în vară, al bosniaco-croatului Bunoza, 1,95m înălţime, aşa cum a anunţat gsp.ro ieri dimineaţă.

Tot aşteptîndu-l pe Andrei Marc să-şi definitiveze situaţia contractuală, Dinamo a mai adus un apărător. Pe bosniaco-croatul Gordan Bunoza, 27 de ani, un fundaş central ce poate evolua şi ca fundaş stînga.

Dinamo l-a pus pe fotbalistul înalt de 1,95 metri, ultima oară la Pescara, să efectueze vizita medicală, întrucît el a avut ceva probleme la spate, care l-au împiedicat să joace prea mult pentru italieni. Bunoza va rămîne pînă în vară jucătorul "cîinilor". Dacă va da randament, va continua şi din luna iulie.

Roş-albii au mai avut în calcule un alt fotbalist bosniac, ce poate juca fundaş stînga, este vorba de Senad Husici, de la Diosgyor, jucătorul de 24 de ani. Dar s-a renunţat la el, alegîndu-se varianta Bunoza. Bosniaco-croatul a sosit chiar în seara cînd s-a renunţat la Lucian Goian, joi, cu o zi înainte de divorţul de Cordoş.

16 minute a bifat fotbalistul, în toamnă, în două meciuri pentru Pescara

400.000 de euro este cota lui Bunoza conform transfermarkt.de

5 formaţii a mai bifat bosniacul în carieră: Austria Lustenau, Hrvatski Dragovoljac, Karlovac, Wisla Cracovia, Pescara

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.