Liga 1

Dinamo se apără după despărţirea de Andrei Cordoş: ”Nu noi l-am dat afară” » Jucătorul atacă: ”N-am fost dorit”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 13 februarie 2015

Constantin Anghelache, preşedintele lui Dinamo, susţine că echipa sa nu a vrut să se despartă de Andrei Cordoş, în timp ce fundaşul, transferat între timp de Pandurii, îi atacă pe ”cîini”.

”În contractul său, Cordoş avea stipulat că poate pleca la o echipă care îi face o ofertă mai bună. A trebuit să respectăm clauza după ce el ne-a prezentat oferta de la Pandurii. Noi am fi vrut să-l păstrăm, chiar îl sunasem în această dimineaţă. Mi-a zis că are o ofertă şi că vrea să discutăm. Nici prima dată nu am dorit noi ca el să plece, dar el ne-a spus că are o ofertă”, a spus Constantin Anghelache la DolceSport.

Cordoş contrazice însă declaraţiile oficialului dinamovist. ”Nu cred că mai e nimic de zis. Îmi pare rău că nu am luat decizia de a pleca prima dată. Mi-am dat seama că nu este posibil să lucrez aici. Nu am fost dorit. M-am simţit fotbalist la Dinamo, dar sînt nerăbdător să îmi încep munca la noua mea echipă. Nu văd de ce ar fi un pas înapoi. Merg la o echipă cu un lot valoros şi cu un antrenor bun”, a explicat fundaşul la DigiSport.

Citeşte şi: EXCLUSIV Incredibil! Fotbalist dat afară de club a doua oară într-o lună! Marţi ar putea juca împotriva fostei sale formaţii


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.