Altele

CS Dinamo şi-a inaugurat bazinul de polo, number 1 în România

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 13 februarie 2015

Clubul Sportiv Dinamo a inaugurat marţi noul bazin olimpic, considerat cel mai modern din ţară la ora actuală. Este deja la dispoziţia publicului, bazinul fiind acoperit.

În această locaţie, se pregătesc şi poloiştii grupării. Dimensiunile sînt generoase: 50 de metri lungime, 25 de metri lăţime, beneficiază de tribune şi loje VIP, cu un total de 726 de locuri. Bazinul este ultramodern, are şi sală de fitness, şi saună. În aceeaşi incintă, un bazin de 25 de metri, cu 5 culoare, va fi folosit pentru iniţiere şi aquagym. Tot de marţi, Dinamo a lansat şi cursurile de iniţiere, contra cost, pentru copii, viitori campioni la înot şi la polo.

Omagiu pentru un mare poloist

Sonorizarea internă, sistemele de monitorizare video şi tabela de marcaj Omega completează dotările moderne ale bazinului. Încălzirea şi tratarea apei se realizează printr-un sistem automatizat unic în România. Construcţia bazinului olimpic Dinamo a durat 2 ani, iar clădirea include birouri şi spaţii comerciale disponibile pentru închiriere. Titulatura completă a noului edificiu sportiv este "Bazinul Olimpic Tolea Grinţescu", ca un omagiu adus uneia dintre cele mai puternice personalităţi din istoria polo-ului românesc. Anatolie Grinţescu a participat la cinci ediţii ale Jocurilor Olimpice, două ca jucător şi trei ca antrenor, a cucerit zece titluri naţionale cu Dinamo şi a condus federaţia română de specialitate, ca secretar general şi preşedinte, din 1990 pînă în anul dispariţiei sale, 2014. Pentru mai multe informaţii privind activităţile de agrement ale CS Dinamo, se poate accesa csdinamo.eu.




Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.