Stranieri

Demisie la Al Hilal după ce jucătorii lui Laurenţiu Reghecampf au pierdut Cupa Prinţului » Urmează antrenorul?

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 14 February 2015

Al Hilal, echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf, a pierdut finala Cupei Prinţului, după ce a fost învinsă de Al Ahli, scor 1-2, deşi a avut 1-0 şi un om în plus. 

Această înfrîngere nu a rămas fără urmări, iar preşedintele clubului, prinţul Abdulrahman bin Musa'ad bin Abdulaziz, a decis să plece de la club şi şi-a dat demisia, potrivit presei din Arabia Saudită.

Abdulrahman a fost cel care a insistat pentru aducerea lui Reghecampf şi cel care l-a apărat pe tehnicianul român după fiecare rezultat mai slab al echipei sale.

Presa din Arabia scrie că la finalul partidei, prinţul Abdulrahman a intrat pe teren pentru a vorbi cu jucătorii şi a trecut pe lîngă Laurenţiu Reghecampf, fără să îl salute pe antrenorul român.

Cupa Prinţului a fost al doilea trofeu ratat de Reghe, după ce a pierdut finala Ligii Campionilor Asiei.  În campionat, Al Hilal este pe locul trei, la nouă puncte de liderul Al Nasr.

Reghecampf poate fi următorul care pleacă de la Al Hilal, notează site-ul sportnews.ro. În cursul zilei de astăzi, va avea loc o şedinţă a Consiliul de Administraţie al clubului, în care se doreşte rezilierea contractului cu antrenorul român, care va primi o despăgubire de 1 milion de dolari.



Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.