Liga 1

EXCLUSIV Culisele unei retrageri surprinzătoare din arbitrajul românesc » "Nu pot să spun că am făcut carieră, pentru că n-am avut realizări!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 14 februarie 2015

După 13 de ani de la debutul în prima ligă ca arbitru de centru, unul dintre centralii de la noi a decis să renunţe să mai "fluiere" în fotbalul românesc.

Teodor Crăciunescu, fiul fostului mare arbitru internaţional a decis să renunţe la carieră, deşi mai avea dreptul la aproape 8 ani de activitate, motivul principal fiind o afecţiune a coloanei vertebrale. "Am fost diagnosticat cu discopatie lombară, care mi-a deteriorat cîteva discuri intervertebrale de la nivelul coloanei lombare", spunea vîlceanului pentru Gazetă.

Click aici pentru a accesa Gazeta Digitală!

Acesta a anunţat conducerea Comisiei Centrale a Arbitrilor şi nici n-a mai participat la cursul desfăşurat la Cheile Grădiştei, la începutul săptămînii acesteia. "Nu pot să spun că am făcut o carieră în arbitraj pentru că n-am avut prea multe realizări, n-am arbitrat finale de Cupa României şi nici n-am ajuns la un Campionat European sau Mondial. Eu mai mult m-am jucat de-a arbitrajul, dacă pot să spun aşa", spune Crăciunescu în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor.

Ce urmează pentru Teo Crăciunescu, de ce îi sfătuieşte pe ce mai tineri să nu intre în arbitraj, care au fost marile regrete ale carierei, află totul dintr-un material în exclusivitate publicat în Gazeta Sporturilor de astăzi. Click aici pentru a accesa Gazeta Digitală!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.