Tenis

Simona Halep şi-a aflat adversarele de la turneul din Dubai » Meciuri dificile pentru româncă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 14 February 2015

După ce Serena Williams s-a retras, Simona Halep a devenit principala favorită a turneului de la Dubai, iar astăzi şi-a aflat adversarele.

Simona Halep şi alte şapte principale favorite nu vor juca în turul întîi, urmînd să aibă zi liberă. În turul al doilea, românca va juca împotriva cîştigătoarei din meciul Mona Barthel (42 WTA) - Daniela Hantuchova (73 WTA).

Dintre cele două posibile adversare, Halep a mai jucat doar cu Hantuchova, pe care a învins-o în toate cele trei întîlniri. Barthel este cea care a învins-o pe Genie Bouchard chiar în această săptămînă, la Antwerp.

Dacă nu va pierde pe parcurs, Halep se va putea întîlni în sferturi cu rusoaica Ekaterina Makarova, cea care a eliminat-o tot în sferturi la Australian Open. În semifinale, românca poate evolua contra favoritei numărul trei a turneului, Caroline Wozniacki.

Monica Niculescu, locul 57 WTA, a doua jucătoare română aflată pe tabloul principal, va avea un traseu dificil. În primul tur aceasta va juca împotriva nemţoaicei Sabine Lisicki, locul 28 WTA. Dacă va trece de primul tur, Niculescu se va duela cu Ana Ivanovici, a patra favorită a turneului.

Pe partea de tablou a Simonei Halep se mai află alte nume importante ca Samantha Stosur şi Angelique Kerber.

Şi în partea inferioara a tabloului sînt jucătoare puternice precum Ana Ivanovici, Agnieszka Radwanska, Petra Kvitova, Venus Williams sau Garbine Muguruza.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.