Handbal

VIDEO Victorie uriaşă obţinută de HCM Baia Mare pe terenul lui Viborg, 31-30 » Portarul băimărencelor a oferit cel mai spectaculos moment al meciului

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 15 February 2015

HCM Baia Mare a obţinut a doua victorie din grupele principale ale Ligii Campionilor în faţa lui Viborg, scor 31-30. 

Succesul le-a ajutat pe băimărence să părăsească ultimul loc al grupei şi încă mai păstrează şanse de calificare în optimile de finală.

Cel mai spectaculos moment al meciului s-a petrecut în minutul 26, la scorul de 10-10, cînd portarul lui HCM, Barbara Arenhart, a adus-o pentru prima dată în avantaj pe campioana României.  VIDEO

Jucătoarea a profitat de faptul că danezele scoseseră portarul pentru a evolua cu doi pivoţi şi a înscris din poartă în poartă Din acel moment, totul a curs în favoarea româncelor.

Marcatoarele băimărencelor au fost Abbingh 6 goluri, Ardean-Elisei 5, Do Nascimento 5, Herrem 4, Davidenko 3, Buceschi 2, Lobach 2, Makeeva 2, Gjeorgjevska 1, Arenhart 1.

În urma acestui succes Baia Mare trece peste Savehof, avînd 4 puncte, fiind la egalitate cu Metz. În etapa următoare campioana României va primi vizita lui Savehof.

În celelalte două meciuri ale etapei din grupa 2, IK Savehoff a cedat pe teren propriu, cu Larvik HK, scor 20-25, iar Gyor ETO a învins, tot acasă, pe Metz, cu 31-27.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.