Liga 1

EXCLUSIV Caracatiţa din Vaslui » Cum şi-a distrus Adrian Porumboiu clubul înfiinţat chiar de el. Prima reacţie a fostului patron!

Adrian Porumboiu, foto: GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 16 februarie 2015

EXCLUSIV în ediţia tipărită de astăzi a Gazetei Sporturilor, poţi citi un articol de 3 pagini în care afli cum se "tocau" milioanele la FC Vaslui şi date noi despre nebunia care a închis clubul!

UPDATE /

Adrian Porumboiu, fostul patron al echipei din Vaslui a oferit prima reacţie pentru GSP.RO după publicarea materialului în ediţia tipărită de azi a Gazetei. "E o nebunie să apară afirmaţia că eu am distrus clubul! În ruptul capului nu l-am distrus şi o să vin cu argumentele care să suţină că nu eu am îngropat FC Vaslui", a spus Porumboiu.


CE POŢI CITI ÎN EDIŢIA TIPĂRITĂ
O poveste sezanţională despre dispariţia clubului FC Vaslui şi cum şi-a devorat Adrian Porumboiu propria creaţie! Salariile de sute mii de euro, primele uriaşe şi creanţele patronului Adrian Porumboiu au adus falimentul!

Cîteva detalii:
# În perioada 2008-2013, FC Vaslui a avut cheltuieli de 74,8 milioane de euro! Banii se duceau pe salarii şi prime fantastice pentru Liga 1 şi pe deplasări de lux la meciurile moldovenilor în cupele europene

# Pe listele de protocol apare şi numele fostului ministru Cristian David

# Patronul galben-verzilor e acuzat că ar fi avut protecţie la LPF prin intermediul fostului preşedinte al Comisiei de Recurs, Constantin Mincu

# Cu datorii de 85 de milioane de euro, din care 30 de milioane doar la stat, clubul vasluian este anchetat în acest moment de DNA Iaşi

Citeşte un articol senzaţional în Gazeta de astăzi, acum la chioşcuri! Poţi descărca ziarul şi de pe platforma Gazeta Digitală!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.