Campionate

Are 28 de ani, joacă la Barcelona, dar face un anunţ surprinzător: "M-aş putea lăsa de fotbal chiar la sfîrşitul acestui an"

foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 16 February 2015

Joacă pentru Barcelona din 2008, şi-a făcut junioratul la clubul catalan şi a experimentat fotbalul din Premier League la cel mai înalt nivel, în tricoul lui Manchester United.


Are 65 de selecţii în La Roja şi apariţii la toate celelalte naţionale de Under ale Spaniei. Gerard Pique a adunat 22 de trofee pînă în acest moment, dar mărturiseşte că ar putea oricînd decide să pună ghetele în cui. Într-un interviu acordat în urmă cu ceva vreme, fundaşul catalan declara că vrea să se lase de fotbal cînd va împlini 30 de ani.

"Cu fiecare clipă iubesc tot mai mult meseria asta şi mi-ar plăcea să joc cît mai mulţi ani de acum înainte. Un lucru ştiu sigur: mă voi retrage din fotbal de aici, de la Barça, fie că asta se va întîmpla la sfîrşitul acestui an sau peste 6 ani. Nu mă văd jucînd la altă echipă.

Rămîn aici şi, în ziua în care mă voi sătura de ceea ce înseamnă viaţa de fotbalist sau cînd voi vedea că nu mai sînt bun, mă voi retrage. Pînă se va întîmpla vreunul dintre scenariile astea însă, voi savura la maximum tot ceea ce îmi oferă acest sport", a spus Pique într-un interviu acordat pentru Cadena Cope.

Apărătorul nu este singurul fotbalist al Barcelonei care se gîndeşte că s-ar putea retrage devreme din fotbal. Iată ce spunea Sergio Busquets în urmă cu doi ani!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.