Liga 1

Situaţie confuză la Dinamo » Vine Florentin Petre, dar unde?

Articol de Iulia Iordache  —  Monday, 16 February 2015

Instalarea fostului mijlocaş în postul de antrenor secund al lui Dinamo este destul de neclară pînă şi pentru oficialii clubului

La reunirea dinamoviştilor de duminică seară, ce a avut loc la un restaurant grecesc din Bucureşti, a venit şi Florentin Petre care a stat la masă lîngă actualul antrenor al cîinilor, Mihai Teja, managerul general Daniel Stanciu şi directorul general Ionel Dănciulescu. 

În urma întîlnirii de duminică, toată lumea aştepta ca la conferinţa de presă de azi să fie prezentat oficial Florentin Petre în staff-ul echipei. Întrebat dacă Florentin Petre va fi secundul său la echipă, Teja s-a eschivat şi a spus că "va fi în staff-ul echipei şi va face totul pentru club". Dănciulescu a intervenit pentru a-l susţine pe tehnician şi a sublinia faptul că importantă este prezenţa fostului mijlocaş în echipa tehnică, nu postul pe care îl va ocupa, lăsînd acest subiect sub semnul întrebării. 

"Nu contează pe ce poziţie va veni Florentin Petre, important este că va fi alături de noi. Este crescut în curtea lui Dinamo şi ştie ce înseamnă cu adevărat spiritul acestei echipe!"
Ionel Dănciulescu, director general Dinamo


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.