Liga 1

Florentin Petre s-a întors acasă » ”Trebuie să-i învăţăm pe toţi ce-nseamnă Dinamo!”

Articol de Eduard Apostol  —  luni, 16 februarie 2015

Florentin Petre, 39 de ani, revine în Ştefan cel Mare, de data aceasta ca antrenor în staff-ul lui Mihai Teja. "Piticul", fost căpitan al "cîinilor", se va ocupa cu pregătirea mijlocaşilor, urmînd să-şi înceapă, practic, munca de miercuri, de la revenirea formaţiei la Bucureşti. Mîine, are de rezolvat cîteva probleme personale, care nu ţin de noul serviciu, de la Dinamo.

- Florentin, de ce te-ai întors în Ştefan cel Mare şi ce vei face mai exact la echipă?
- Voi fi în staff-ul lui Mihai Teja, voi ajuta la ceea ce va fi nevoie. Oricum, eu sînt foarte fericit că m-am întors la Dinamo, sper să avem cu toţii rezultate. Ideea e că trebuie să-i învăţ pe cei tineri şi pe cei care au venit în "haită" ceea ce înseamnă acest club, pentru a reveni acolo, sus, unde ne este locul.

- Cum va fi să lucrezi, printre alţii, şi cu fiul tău, Patrick?
- Pînă la urmă, trebuia să vină şi acest moment. O să fiu cu ochii pe el, să crească frumos. Şi nu doar pe el. Dinamo mai are tineri care pot fi viitorul clubului.

- Pe ce loc poate termina echipa campionatul?
- Motivaţie există, calitate există, sper să fim o familie pentru a încerca să încheiem pe un loc cît mai sus în clasament. Dinamo nu poate fi decît în top.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.