Liga 1

Motivaţia sentinţei ÎCCJ în problema cu marca vine în două zile, dar Valeriu Argăseală dă asigurări: "Atît am pierdut!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 17 februarie 2015

Valeriu Argăseală i-a asigurat pe fanii Stelei că palmaresul rămîne la echipa campioană, chiar dacă sînt mai multe voci care spun ca o dată cu emblema şi trofeele au trecut în dreptul CSA-ului. 

”Motivaţia sentinţei o vom primi în două zile, dar eu ştiu foarte bine ce am pierdut. Nu s-a pus niciodată problema palmaresului şi a culorilor în acest proces. Am pierdut doar marca, atît.

Abia aşteptăm să vedem ce elemente trebuie respectate. Noi, ca să nu fim acuzaţi de rea credinţă, am renunţat la absolut tot, am zis că aşa este mai bine”, a spus Argăseală la DigiSport.

...despre conflictul cu galeria: ”Pe data de 4 februarie am avut o discuţie cu reprezentanţii peluzei. Atît timp cît trebuie să respectăm legea, asta facem.

Îmi pare rău că fanii au spus că nu se vor mai prezenta la meciuri, dar toată lumea trebuie să ştie că legea trebuie respectată, chiar dacă nu mereu este pe placul nostru.

Am acţionat şi noi la rîndu-ne în două procese pentru a ne putea obţine drepturile noastre, dar mai mult nu putem face. Asta arată că sîntem preocupaţi, dar nu putem rezolva problema bătînd din palme”, a mai zis Argăseală.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.