Liga 1

Războiul declaraţiilor între Steaua şi Rapid! Alex Chipciu îl umileşte pe unul dintre preferaţii fanilor din Giuleşti: "Are două meciuri în Liga 1, dar vorbeşte de noi"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 17 February 2015

Steaua o întîlneşte pe Rapid, duminică, de la ora 20:30, în direct la LookTV, DigiSport şi liveTEXT pe GSP.RO. Deşi se întîlnesc liderul şi "lanterna", partida se anunţă a fi una foarte încrîncenată. 

Aşa cum era de aşteptat, ironiile între cele două rivale au început. Nicolae Vasile şi Alexandru Chipciu sînt primii doi jucători care se contrează.

"Ar fi mai bine să le rămînă numele FCSB. Este problema lor că au rămas fără nume, nu pot să aibă pretenţii să îi strigăm într-un anumit fel.

Noi ne facem treaba indiferent pe cine o să alinieze FCSB, cu siguranţă o să le punem mari probleme", a spus Nicolae Vasile.

Răspunsul lui Alexandru Chipciu a venit rapid: "Ce să-i spun lui Vasile?! A jucat două meciuri şi vorbeşte de FCSB. Eu iau declaraţiile lui Săpunaru, Pancu, Niculae, care sînt legendele Rapidului.

Chiar am văzut o declaraţie a lui Săpunaru. Se face o tevatură fără rost. Nu s-a pus problema să nu mai fim aceeaşi echipă", a spus Chipciu conform DolceSport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.