Liga 1

EXCLUSIV Andrei Marc le răspunde şefilor de la Ceahlăul: "Am scos bani din bancă să plătesc recursul" » Are oferte importante din ţară

Articol de Vlad Nedelea  —  marţi, 17 februarie 2015

Considerat unul dintre cei mai promiţători jucători din Liga 1, Andrei Marc (21 de ani) e foarte aproape de a încheia definitiv conturile cu Ceahlăul. Declarat liber de contract, fundaşul a dezvăluit că joi sînt mari şanse să se judece şi recursul înaintat de nemţeni.

"Am vorbit cu avocatul meu şi în cel mult o săptămînă totul e gata. Dacă nu joia asta, săptămîna viitoare sigur se va judeca recursul. Dar el m-a asigurat că joia aceasta e gata totul.

Aştept cu nerăbdare. Am vorbit cu Dinamo, este adevărat, dar nu e nimic bătut în cuie. Ei mi-au zis că vom discuta mai multe după ce se termină problema cu recursul", a zis Marc pentru GSP.RO.

Întrebat despre acuzele şefilor de la Ceahlăul, care îi bănuiesc pe cei de la Dinamo că i-ar fi plătit recursul, jucătorul a replicat: "Sînt nişte acuzaţii nefondate. Am acte doveditoare că am scos bani din bancă pentru a-mi plăti recursul. Nu mi-a dat nimeni nici un leu".

Are oferte şi de la alte echipe
Cotat la 750.000 de euro, internaţionalul român a recunoscut că Dinamo nu este singura echipă care îl doreşte: "Cum am zis, cu Dinamo am discutat, dar nimic concret.

Sînt oferte şi de la alte echipe din fruntea clasamentului, cu pretenţii ca să zic aşa. De la Steaua nu m-a sunat nimeni, cei de la Ceahlăul mă propuseseră acolo".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.