Liga 1

Valeriu Argăseală a vorbit despre noul Rapid: "E o pată de culoare în fotbalul românesc" » Ce spune despre prezenţa fanilor la meci

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 17 februarie 2015

Steaua şi Rapid se vor întîlni în prima etapă din returulul Ligii 1, iar preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, a vorbit despre situaţia adversarilor şi despre protestul suporterilor stelişti.

"Rapid a avut mereu o viaţă tumultoasă, trăind zilnic evenimente, dar mereu renaşte din propria cenuşă. Este o pată de culoare în fotbalul românesc", a spus Argăseală potrivit Mediafax.

Preşedintele Stelei a comentat şi situaţia suporterilor din Peluza Nord şi Peluza Sud, care au decis să protesteze şi să nu vină la meci pînă cînd problema dintre Steaua şi MApN nu este rezolvată.

"Trebuie să îi înţelegem pe suporteri, pentru că ei sînt legaţi de echipă, dar noi trebuie să respectăm legea. Nu putem face nimic în afara legii.

Cu Rapid, nu vor veni suporterii din galerie. Vor fi pe stadion fanii care sînt dornici să vizioneze pe viu meciul Steaua - Rapid", a spus Argăseală.

Meciul dintre Steaua şi Rapid se va disputa duminică, 22 februarie, ora 20:30, în direct pe LookTV şi DigiSport şi liveTEXT pe GSP.RO.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.