Liga 1

După două runde de negocieri, Keşeru a semnat în Qatar » Contract pe doi ani şi jumătate cu Al Gharafa

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  miercuri, 18 februarie 2015

Claudiu Keşeru, 28 de ani, golgheterul Stelei, a fost la un pas să nu semneze cu Al Gharafa, ocupanta locului şapte din prima ligă din Qatar, dar jucătorul a acceptat condiţiile miercuri seară condiţiile
UPDATE După încă o rundă de negocieri, care a avut miercuri seară, Claudiu Keşeru a bătut palma cu cei de la Al Gharafa, unde va juca pentru următoarele două sezoane şi jumătate. Va primi 2,5 milioane de euro!

(ştirea iniţială)
Atacantul urma să semneze pe doi ani şi jumătate şi cîştiga un salariu de 2,5 milioane euro. În schimbul acestei mutări, Steaua urma să primească de la Al Gharafa 2,7 milioane de euro.

Jucătorul a plecat luni seară în Qatar pentru a negocia contractul cu Al Gharafa, după ce-a avut probleme cu viza. Ajuns ieri în Golf şi după mai multe runde de negocieri, transferul jucătorului de 28 de ani a picat. Acesta urmează să revină în România zilele viitoare şi se va alătura din nou lotului condus de Costel Gâlcă.

Cluburile se înţeleseseră
"Fotbal Club Steaua Bucureşti anunţă că a ajuns la un acord pentru transferul definitiv al atacantului Claudiu Keseru la Al Gharafa, din prima ligă a Qatarului. Jucătorul care a înscris 28 de goluri pentru echipa noastră în 2014 urmează să se deplaseze la Doha, pentru a efectua vizita medicală şi pentru a semna contractul cu gruparea qatareză", a fost mesajul postat pe siteul oficial al Stelei, luni, 16 februarie la ora 20:40.

A mai ratat două transferuri

Atacantul a mai atat în această iarnă alte două destinaţii: Arabia Saudită şi Kazahstan. Atacantul a fost dorit de Al Nasr, care îi dădea 2 milioane de euro salariu anual, iar Steaua încasa 4 milioane de euro în schimbul tranzacţiei. Iar cei de la FC Astana ofereau două milioane pentru Steaua şi un milion pentru fotbalist. Ambele echipe au renunţat să mai trimită ofertele oficiale pe adresa clubului, după ce-au aflat de pretenţiile exagerate ale steliştilor.

Cifrele fabuloase ale lui Keşeru în 2014
- 30 de goluri marcate, record absolut pentru un jucător român
- 6 este numărul competiţiilor în care a înscris: Liga 1, Cupa României, Cupa Ligii, Liga Campionilor, Europa League şi echipa naţională
- 12 goluri marcate în actualul campionat, fiind lider la zi în clasamentul golgeterilor
- 50 de meciuri jucate pentru Steaua şi pentru echipa naţională
- 6 goluri marcate într-un singur meci de Liga 1: Steaua - Pandurii 6-0
- 1 meci în care a reuşit să înscrie de trei ori şi 4 partide în care a marcat o "dublă"
- 6,41 este media notelor GSP, fiind în top 3 al celor mai buni stelişti

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.