Liga 1

Schimb de mănuşi » Fabien Farnolle îşi pierde locul de titular după debutul slab cu Pandurii

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Pentru debutul primăverii, Traian Marc este favorit să-i ia locul de titular între buturi lui Farnolle, cu o evoluţie nereuşită la debut


Dinamo a pierdut la Tîrgu Jiu, 1-2, în prima manşă a semifinalelor Cupei Ligii, iar portarul Fabien Farnolle, 30 de ani, a avut o ieşire greşită la primul gol al oltenilor. Chiar dacă a blocat, ulterior, şuturile lui Nistor şi Pintilii, goal-keeperul născut la Bordeaux ar putea plăti cu postul, iar Traian Marc să revină titular începînd de la partida de la Galaţi.

Ultimul, 31 de ani, a fost unul dintre evidenţiaţii "cîinilor" în sezonul de toamnă, este prima opţiune pentru mîine seară. Al treilea portar, Kristijan Naumovski, de-abia a revenit la antrenamente, încă nu este o variantă de luat în calcul.
Roş-albii vor să-şi securizeze defensiva, una dintre cele mai slabe în tur. Mai exact, a 4-a într-un astfel de top, cu 26 de goluri încasate, doar Ceahlăul, CSMS Iaşi şi FC Braşov fiind mai slabe. În ultimele zile, s-au intensificat antrenamentele dinamoviştilor pentru zona apărării, mai ales că au luat gol în 9 din cele 10 meciuri din 2015, unul oficial, restul amicale. În total, 26 de goluri încasate, în cele 10 partide.

23 de goluri a luat Marc în 14 meciuri jucate în campionat în toamnă, 6 doar de la Astra, în ultima etapă, cînd a limitat proporţiile scorului


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.