Tenis

VIDEO Cel mai înfocat fan al Simonei Halep! Cine este femeia care a încurajat-o pînă la epuizare pe româncă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 20 februarie 2015

Simona Halep este principala favorită a turneului Premier 5 de la Dubai şi, deşi este la mare distanţă de casă, românca are mulţi fani la această competiţiei.

Pe durata meciului din sferturi, cu Ekaterina Makarova, cîştigat de Halep cu 6-3, 1-6, 7-5, fanii din tribune au fost de multe ori alături de româncă. Suporterii români au fost alături de jucătoarea din Constanţa şi i-au strigat numele în repetate rînduri.

Cea mai înfocată fană a Simonei Halep a fost o tînără din Bucureşti, care se află în vacanţă în Dubai, potrivit site-ului sportnews.ro.

Femeia a fost în centrul atenţiei în timpul meciului dintre Halep şi Makarova. Fana a stat în tribune, cu un tricolor alături şi pe durata întregii partide a scandat şi a aplaudat-o pe Halep, ba chiar a îzbucnit în lacrimi cînd jocul româncei nu mergea bine.

"Aşa arată un om care a fost la un pas de a face infarct! I am very haaaappyyyyyy!!!!!!!", a scris tînăra pe Facebook.

"Hai Simonaaaa! Bate-o azi pe Wozniacki şi câştigă turneul în acest minunat oraş! Vacanţa mea a fost dată peste cap definitiv Mai contează dacă pierd sâmbătă avionul?", a adugat fana Simonei Halep.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.