Liga 1

Valerii Moraru a anunţat bugetul Rapidului şi dezvăluie: "Dacă retrogradăm, nu e o dezamăgire. Avem planul B"

Valerii Moraru

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 20 februarie 2015

Valerii Moraru, patronul Rapidului, a acordat un interviu în exclusivitate pentru ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor în care a vorbit, printre altele, despre bugetul pe care-l garantează echipei şi despre situaţia formaţiei giuleştene.

"Niciodată nu mi-a plăcut şi nu am vorbit despre bani. Toate contractele la această echipă sînt confidenţiale, dar vă pot garanta că avem un buget care în perspectivă ne clasează în primele cinci echipe din Liga 1! Bugetul anual e de 5 milioane de euro. Poate chiar 5,5 milioane", a spus Moraru.

Omul cu banii de la Rapid nu concepe ca echipa să retrogradeze, însă dezvăluie că dacă acest lucru s-ar întîmpla ar avea şi un plan de rezervă.

"Obiectivul nostru e să nu retrogradăm. Pentru acest target am făcut investiţiile, iar aşteptările mele sînt mari. Nu ne dorim să retrogradăm, dar spun sincer că nu ar fi nici o dezamăgire dacă s-ar întîmpla. Indiferent cum se va termina acest campionat, noi vom rămîne aici. Reţineţi, avem şi un plan de rezervă, planul B!", a mai spus Valerii Moraru.

Patronul Rapidului a vorbit în ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor şi în cea digitală despre subiecte ca George Copos, dar şi despre cum a reuşit să facă primul milion de dolari.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.