Liga 1

Daniel Pancu le-a transmis rapidiştilor un mesaj prin intermediul Gazetei Sporturilor: "Împreună ne salvăm"

+2 Foto
Daniel Pancu a scris următorul mesaj pentru fani: "Să fim din nou cum am fost odată"

Articol de Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

În timp ce suporterii stelişti nu doresc să-şi mai susţină echipa favorită, supăraţi fiindcă s-a pierdut sigla, în Grant lucrurile stau invers, mesajul liderilor de galerie fiind: "Toată lumea la meci!".

Daniel Pancu a sărit şi el în ajutorul acestora şi a dorit să transmită un mesaj fanilor giuleşteni pentru a-i convinge să revină alături de echipă, după ce în turul sezonului aceştia nu s-au mai îngrămădit să-şi susţină favoriţii.

"Avem nevoie de fani pentru a reuşi. E foarte greu să ne salvăm, dar sîntem optimişti. E musai să începem bine acest retur. Cîteva rezultate bune ne-ar aduce din nou suporterii în tribune. Cu ei alături de noi sîntem de două ori mai buni. Îi rog pe toţi rapidiştii să vină să ne fie alături, chiar de la meciul cu Steaua! Sînt sigur că aşa va fi. Am văzut că cei din Ghencea nu prea vînd bilete. Să ni le dea nouă şi vom umple stadionul!", a spus fotbalistul de 37 de ani.

E naşul Stelei
În cariera sa, Daniel Pancu a evoluat împotriva Stelei de 15 ori şi a pierdut doar de trei ori. În rest, a strîns 5 victorii, 7 remize şi 5 goluri în poarta roş-albaştrilor. Ultima reuşită a fost în tur, în Giuleşti, cînd Rapidul a pierdut cu 3-1, după ce el deschisese scorul.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.