Liga 1

Stadionul Giuleşti, condiţii de neimaginat » Daniel Niculae face praf arena unde Rapid a scris istorie

Stadionul Rapidului, foto: GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 21 February 2015

Rapidul nu are numai probleme cu locul 17 pe care-l ocupă în acest moment în Liga 1, ci şi cu stadionul care este într-o stare jalnică.

Daniel Niculae, atacantul giuleştenilor care a revenit la Rapid în această iarnă, dezvăluie ce condiţii de nedescris există în interiorul stadionului "Valentin Stănescu".

"La tribuna a doua nu ai unde să-ţi faci nevoile, fie că eşti bărbat sau femeie. Nu e un bec, te mănîncă şi cîinii noaptea dacă jucăm în nocturnă", a declarat Daniel Niculae pentru Rapid tv.

Lucrările de construcţie ale stadionului Giuleşti - "Valentin Stănescu" au început în 1936, iar doi ani mai tîrziu lucrările s-au finalizat. Inaugurarea oficială a arenei a avut loc pe 10 iunie 1939. Construcţia celei de-a doua peluze a început la mijlocul anilor 80 şi a fost finalizată 10 ani mai tîrziu.

În ultimul deceniu, peluza sud a fost închisă pentru renovare, dar nimic nu s-a făcut la structura stadionului. Mai mult, sezonul acesta, Rapidul a fost forţat de autorităţi să evolueze doar cu cîteva mii de susţinători în tribune, din cauza situaţiei precare a arenei.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.