Tenis

Simona Halep a avut un mesaj special pentru cea mai înfocată fană a ei » "Veste tristă" pentru românca din tribune

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 21 februarie 2015

Simona Halep a ajuns în finală la turneul din Dubai, însă pe tot parcursul acestuia românca a fost ajutată de o fană înfocată care s-a făcut remarcată prin felul în care a trăit fiecare meci în parte.

Numărul 4 WTA a evidenţiat-o şi ea pe femeia care a ţinut în mînă tricolorul la fiecare meci pe care Simona l-a disputat în Dubai şi i-a transmis acesteia un mesaj.

"Nu o cunosc personal, e doar un fan. E doar un fan, dar e uluitoare! Am văzut-o în timpul meciului, cînd se dădeau reluări pe monitorele de pe arena şi arăta foarte fericită cînd luam punctele, dar şi devastată cînd pierdeam. E o fată bună. Anul trecut, la Doha, au fost foarte mulţi români. Mulţi vin să mă susţină, deşi nu ieftin, şi vreau să le mulţumesc", a spus Halep după meci.

Din păcate pentru românca din tribune, aceasta nu va putea urmări pe viu partida dintre Simona Halep şi Karolina Pliskova, de la ora 17:00, din cauza faptului că vacanţa i s-a terminat, iar avionul cu care a plecat din Dubai a decolat la ora 15:45 cu destinaţia Bucureşti.

Vezi şi: VIDEO Cel mai înfocat fan al Simonei Halep! Cine este femeia care a încurajat-o pînă la epuizare pe româncă

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.