Liga 1

Griji în tabăra Stelei după boicotul ultraşilor » Raul Rusescu: ”Sîntem pe primul loc, dar nu ştim cum să-i readucem lîngă noi”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 21 February 2015

Raul Rusescu a vorbit astăzi într-o conferinţă de presă şi a prefaţat partida cu Rapid de duminică, de la ora 20:30, meci ce va fi în direct la Look tv, Digisport 1 şi în format liveTEXT pe GSP.ro.

Atacantul în vîrstă de 26 de ani consideră că giuleştenii au făcut transferuri foarte bune în această iarnă şi se aşteaptă la un meci cu multe goluri pe Ghencea.

"Va fi un meci frumos, un derby. Cred că se vor marca goluri. Ştim, în mare parte, ce vor face ei mîine seară. Rapid are o echipă mai bună decît în tur, au adus jucători de calitate, importanţi, însă, noi trebuie să ne facem jocul nostru. Evoluăm acasă şi trebuie să cîştigăm!", a spus Rusescu.

Fotbalistul Stelei a continuat şi consideră de neînţeles atitudinea fanilor roş-albaştrii de a nu fi prezenţi la stadion pentru a-şi susţine echipa.

"Sîntem pe primul loc, la o diferenţă destul de mare, sîntem aproape de finala Cupei Ligii, sîntem în semifinalele Cupei României, practic sîntem aproape de a bifa toate obiectivele, iar asta înseamnă că toţi suporterii trebuie să fie la stadion. Nu ştiu de ce nu sînt prezenţi. Mai mult decît să practicăm un fotbal frumos şi victorios, nu ştiu ce putem face ca să-i readucem lîngă noi", a mai adăugat Rusescu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.