Box

S-a lămurit misterul » Lucian Bute a vorbit pentru prima dată despre posibila despărţire de antrenorul lui Manny Pacquiao

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 21 februarie 2015

Lucian Bute a declarat că nu a mai discutat cu Freddie Roach după stagiul din Filipine, însă atunci cînd va fi suficient de refăcut pentru a-şi relua antrenamentele îl va contacta pe antrenorul american, informează tvasports.ca.

"Nu am mai vorbit cu Freddie Roach după stagiul din Filipine. El mi-a spus să revin în Canada, să fac tratamente pentru recuperare şi să îl sun atunci cînd vor fi pregătit să mă antrenez din nou. El nu a spus că nu mai vrea să lucreze cu mine. Cînd voi fi pregătit să îmi reiau antrenamentele îl voi suna şi vom vedea ce va fi", a spus Lucian Bute.

Freddie Roach este unul dintre cei mai apreciaţi tehnicieni din lume, care pregăteşte boxeri ca Manny Pacquiao şi Miguel Cotto. Antrenorul a declarat în urmă cu aproximativ o săptămînă că nu ştie dacă va continua colaborarea cu pugilistul Lucian Bute. Detalii!

Lucian Bute a avut ultimul meci oficial în ianuarie 2014, cînd a fost învins la puncte de canadianul Jean Pascal. Românul ar fi trebuit să boxeze în data de 6 decembrie 2014 cu argentinianul Roberto Bolonti, dar confruntarea a fost anulată după ce Bute s-a accidentat la spate.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.