Liga 1

Laurenţiu Reghecampf laudă Steaua: "Va domina încă 10 ani campionatul" » Ce spune despre o revenire în Liga 1

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 22 februarie 2015

După ce a fost demis de la Al Hilal, Laurenţiu Reghecampf a vorbit despre o posibilă revenire în Liga 1, chiar şi la altă echipă decît Steaua.

"Niciodată nu am să spun niciodată. În viaţă şi în fotbal orice se poate întîmpla şi pot ajunge oriunde. În acest moment am oferte şi există discuţii foarte multe. Mă simt onorat să aud că sînt cluburi care mă vor. Oamenii care se pricep la fotbal îmi recunosc valoarea şi le mulţumesc", a spus Reghecampf într-un interviu pentru Fanatik.

Fostul antrenor al Stelei a vorbit despre situaţia echipei şi laudă campania de achiziţii.

"Dacă celalalte echipe nu investesc, Steaua o să domine încă zece ani campionatul de la noi. Echipa a demonstrat că merge deja din inerţie. Este foarte bună. Chiar dacă pleacă jucători, mereu vin din urmă alţi fotbalişti, poate chiar mai buni. Media de vîrstă este una senzaţională.

Au făcut transferuri foarte bune. George Ţucudean este foarte bun şi este un jucător pe care eu l-am dorit la Steaua, dar nu am putut să-l luăm. Gabi Tamaş este un super fotbalist şi o achizţie foarte bună, iar Rareş Enceanu este de mare viitor", a mai adăugat fostul antrenor al roş-albaştrilor.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.