Liga 1

Cum putea Steaua să-l ia gratis pe Sînmărtean: "Am fost şantajat!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 23 februarie 2015

Adrian Porumboiu a oferit un interviu pentru ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor în care a continuat dezvăluirile despre cum a ajuns Vasluiul să nu mai aibă echipă în Liga 1, dar a vorbit şi despre cum era să-l piardă gratis pe Lucian Sînmărtean.

"Ciprian Damian m-a şantajat tot timpul. Ceva de domeniul absurdului. Există un mail, îl prezint, prin care ameninţă că dacă nu i se va da parola de la club, va da liber de contract jucătorul Lucian Sînmărtean. Şantaj!

Am intervenit, s-au luat, pînă la urmă, 180.000 de euro, m-a sunat Gigi Becali de unde e, dar banii i-a luat tot escrocul ăsta. Dar recunosc public, am greşit că l-am băgat la club!", a spus Adrian Porumboiu, fostul patron al Vasluiului.

Continuă dezvăluirile şocante şi acuzele brutale făcute de fostul patron al clubului moldav, poveşti incredibile în care sînt implicaţi şi soţia lui Damian, dar şi Wesley. Porumboiu a vorbit şi despre Alina Bica, fosta şefă de la Autoritatea Naţională pentru Retrocedarea Proprietăţilor. Toate aceste subiecte le puteţi găsi în ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor de astăzi şi pe Gazeta Digitală.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.