Liga 1

Conspiraţia continuă: Laurenţiu Reghecampf şi soţia lui au petrecut alături de jucătorii stelişti, după dezastrul cu Rapid! Vezi GALERIA FOTO

+2 Foto
FOTO: Facebook

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 24 February 2015

GSP.RO a scris ieri despre o ipoteză şocantă propusă de jurnalistul Decebal Rădulescu, conform căreia Laurenţiu Reghecampf şi soţia sa ar fi "umblat" la echipa Stelei în derbyul cu Rapid, pierdut de roş-albaştri cu 0-1.
Conspiraţia primeşte un nou argument, după o postare a soţiei fostului antrenor al lui Al Hilal. La o zi după derbyul pierdut, Reghecampf şi soţia acestuia nu se sfiesc să petreacă timpul liber alături de jucătorii Stelei, iar cei doi au fost invitaţi de Bourceanu la petrecerea la care a aniversat 12 ani alături de soţia sa.

La petrecere au fost prezenţi mai mulţi stelişti, printre care Gabi Iancu, Iasmin Latovlevici, Alex Chipciu sau Raul Rusescu, care s-au distrat alături de fostul lor antrenor şi soţia acestuia.

"Ştiu că Reghecampf dă tîrcoale echipei. Ştiu şi de la patron că face asta! Şi ce dacă? Să sune, e liber, atîta timp cît Becali vrea să discute cu el! Toată lumea vrea să antreneze Steaua! Ştiu că a vorbit şi cu patronul", a spus Gâlcă la conferinţa de presă de după meciul cu Rapid.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.