Liga 1

Dinamo - Lazio este în atenţia DNA »UPDATE Vasile Turcu a ieşit de la audieri

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 24 februarie 2015

Vasile Turcu s-a aflat astăzi la DNA şi a fost audiat de procurori în legătură cu meciul Dinamo - Lazio, din 2007.

UPDATE 13:20: Vasile Turcu a ieşit de la audieri

"M-au chemat ca să lămuresc problema transferului lui Ştefan Radu şi banii primiţi de Dinamo. Dacă unii aruncă acuzaţii, lumea le ia de bune, dar eu am documente", a spus Turcu la ieşirea de la DNA.

--------------------------------------------

DNA a pornit o anchetă în cazul meciului Dinamo - Lazio, din preliminariile Ligii Campionilor, din 2007.

Partida retur, disputată pe fostul stadion Lia Manoliu, este cea care a trezit suspiciuni. Dinamo a condus la pauză cu 1-0, dar a încasat uşor trei goluri în repriza a doua şi a pierdut calificarea, după ce în tur fusese 1-1.

Totul a pornit de la declaraţii făcute de Cristi Pulhac şi de oficiali dinamovişti.

"Eu nu am să acuz pe nimeni niciodată, dar dacă a făcut cineva ceva la meciul ăla, fiecare va plăti în viaţă mai devreme sau mai tîrziu. Fie prin fotbal, fie prin altceva", a spus Cristi Pulhac, într-un interviu publicat în ProSport.

"Blaturile să făceau la Bucureşti, la hotelul unde stăteau oaspeţii. Cu puţină tocmeală, ieşea un preţ bun. La meciul cu Lazio, aranjamentul a fost făcut înainte de meci. La pauză, li s-a spus jucătorilor: «Băieţi, daţi-vă la o parte!»", a declarat Vladimir Cohn.

"Cine avea autoritate asupra jucătorilor putea face blat. Sînt convins că meciul cu Lazio a fost trîntit. Coincidenţa face că a fost trîntit de aceeaşi persoană care mi-a trîntit mie meciul cu Benfica din 1999, Vali Năstase", a spus Cornel Dinu.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.