Tenis

Primele declaraţii ale Simonei Halep după întoarcerea în ţară: "Nu ştiu cît de gravă este accidentarea"

FOTO:Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 24 February 2015

Simona Halep a cîştigat turneul Premier 5 de la Dubai, dar s-a retras de la turneul de la Doha din cauza unei accidentări.

Astăzi, românca a revenit în ţară şi a vorbit despre accidentare şi despre cele două turnee, de la Dubai şi de la Doha.

"Nu ştiu cît de gravă este accidentarea mea pentru că încă nu am făcut analize complete. Este dificil pentru că este la coaste şi nu am mai avut pînă acum o astfel de accidentare. Trebuie să mă odihnesc şi să mă relaxez pentru a mă recupera. Eu cred că pînă la Indian Wells, în martie, voi fi aptă şi voi participa.

Sînt tristă şi dezamăgită că noi voi participa la Doha, pentru că este un turneu drag mie, pentru că acolo am cîştigat prima dată un trofeu important. Nu ştiu cine va cîştiga turneul, pentru că sînt multe jucătoare puternice. Oricine din Top 15 poate cîştiga şi chiar Victoria Azarenka are o mare şansă.

Cu toate că sînt accidentată, mă bucur că am cîştigat la Dubai, mai ales că e a doua oară consecutiv cînd cîştig turneu de Premier 5. A fost o experienţă deosebită şi cu siguranţă mă voi întoarce la anul, cu mare drag. A fost o atmosferă frumoasă făcută de public. A fost fantastic să îmi aud numele în timpul meciurilor", a spus Simona Halep la DolceSport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.