Liga 1

Steaua este aşteptată la negocieri de către CSA: "Clubul nostru şi-a exprimat permanent ataşamentul faţă de echipa de fotbal"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 24 februarie 2015

După ce ÎCCJ a decis că Gigi Becali a pierdut marca Steaua şi că aceasta aparţine Clubului Sportiv al Armatei, reprezentanţii CSA au declarat că îi aşteaptă la dialog pe cei de la Steaua, pentru a pune în aplicare decizia ÎCCJ.

"CSA a manifestat permanent o atitudine constructivă şi generatoare de soluţii şi ne menţinem disponibilitatea de a continua dialogul care să se finalizeze cu punerea în aplicare a Hotărârii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Totodată, îi asigurăm pe toţi iubitorii culorilor roş-albastre că vom întreprinde numai acţiuni legale, care să nu lezeze, în nici un fel, valoarea şi prestigiul mărcii Steaua Bucureşti.

Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti a devenit, încă de la înfiinţare, o parte importantă a istoriei Armatei României şi a sportului românesc. Materializarea performanţei sportive a constituit temeiul consolidării şi recunoaşterii mărcii Steaua Bucureşti pe toate meridianele globului.

După anul 1999, clubul nostru şi-a exprimat permanent ataşamentul şi sprijinul efectiv şi afectiv faţă de echipa de fotbal, punîndu-i la dispoziţie, în condiţiile legii, facilităţile de antrenament şi desfăşurare a meciurilor.

În acelaşi timp însă, Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti, ale cărui nevoi de finanţare sînt asigurate în bună măsură de la bugetul de stat, a acţionat mereu în conformitate cu prevederile legale referitoare la valorificarea patrimoniului public", se arată într-un comunicat trimis de CSA, potrivit Mediafax.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.