Liga 1

Dinamo a învins pe Oţelul, dar Mihai Teja este nemulţumit: "Mă aştept la mai mult! Vreau să avem un joc frumos şi eficient"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 24 februarie 2015

Dinamo a cîştigat primul meci din returul Ligii 1, 1-0 cu Oţelul, dar Mihai Teja, antrenorul "cîinilor" vrea mai mult de la jucători.

"Sînt bucuros că am cîştigat cele trei puncte. Mi-a plăcut atitudinea jucătorilor, iar victoria este a lor. Poate nu a fost cel mai bun joc, dar importante sînt cele trei puncte obţinute. Mă aştept la mai mult de la echipa mea şi de la jucători, pentru că ştiu că pot mai mult.

Este bine că nu am primit gol şi că adversarul nu a avut ocazii. Asta înseamnă că s-au mai reglat automatismele între jucătorii mei. Sîntem pe drumul cel bun.

La Galaţi s-a văzut o îmbunătăţire a jocului. Vreau ca echipa să progreseze şi să aibă posesie şi ocazii. Vreau să avem un joc frumos şi eficient", a spus Teja într-un interviu pentru fcdinamo.ro.

Antrenorul "cîinilor" a vorbit şi despre neincluderea în lotul pentru meciul cu Oţelul a lui Vali Lazăr.

La meciul cu Galaţi au rămas mai mulţi jucători. La Dinamo nu există titulari sau rezerve. Toţi sînt pregătiţi să între. Am ales ca unii să rămînă acasă din considerente tactice. Eu nu am preferinţe şi nu mă răzbun pe jucători. În meciul următor unii dintre cei care nu au jucat vor intra, iar alţii vor rămîne în afara lotului", a mai adăugat Teja.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.