Liga 1

Agentul lui Giedrius Arlauskis avertizează Steaua: "Dacă îl superi e greu să-l împaci" » Prima ofertă refuzată pentru portar

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 24 February 2015

Giedrius Arlauskis şi Andrei Prepeliţă au fost excluşi din lot de patronul Gigi Becali înaintea meciului pierdut cu Rapid, 0-1, şi încă nu sînt semnale ca cei doi să revină printre stelişti.
Leonid Istrati, agentul lui Arlauskis, a vorbit despre situaţia portarului şi nu s-a ferit să spună că ar fi procedat la fel dacă făcea parte din staff-ul roş-albaştrilor. În tot acest timp, jucătorul a primit şi o ofertă pe care a refuzat-o.

"Arlauskis a fost anunţat că nu va face parte din lotul pentru meciul cu Rapid în ajunul partidei. A rămas să mai discutăm. E posibil să rămînă la Steaua sau să plece. Nu s-a făcut încă o ofertă financiară pentru jucător. Steaua doar şi-a manifestat interesul.

Nu caut echipă pentru Arlauskis, echipele ne caută pe noi. Prioritatea numărul 1 pentru portar este să joace la o formaţie care-şi propune obiective mari. Am refuzat o ofertă din Rusia pentru el deoarece a mai trecut prin asta.

Dacă aş fi în staff-ul conducerii Stelei probabil aş proceda la fel.  Dar dacă aş fi în locul jucătorului ar fi jenant pentru că el s-a pregătit foarte bine cu Steaua. Arlauskis s-a supărat după această decizie, dar e o supărare trecătoare. Eu am presimţirea că va apăra în meciurile următoare. El e un om principial, dacă îl superi e greu să-l mai împaci", a spus Leonid Istrati la Digisport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.