Diverse

Instanţa a amînat din nou verdictul în cazul eliberării lui George Copos

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 25 februarie 2015

Comisia penitenciarului Rahova a trimis o propunere de eliberare condiţionată către Judecătoria Sectorului 5 pentru George Copos.

UPDATE 11:30 Verdictul a fost din nou amînat.

Ştirea iniţială:

Astăzi completul de judecată decide soarta fostului patron al Rapidului, care ar putea fi eliberat condiţionat. Acesta este al doilea termen, după ce a fost depusă cererea de eliberare. Pe 11 februarie, Judecătoria Sectorului 5 a decis să amîne verdictul pentru 25 februarie şi a cerut mai multe detalii.

"Judecătorii au amînat decizia şi au cerut mai multe informaţii despre activitatea desfăşurată de domnul George Copos la atelierul de tîmplărie al penitenciarului, despre ce a scris şi despre comportamentul acestuia! Este un procedeu normal! George Copos întruneşte toate criterile pentru a fi eliberat condiţionat", a declarat atunci pentru GSP.RO Viorel Roş, avocatul lui Copos.

Principalele motive pentru care George Copos ar putea fi eliberat condiţionat sînt: vîrsta (61 de ani împliniţi), faptul că a scris lucrări ştiinţifice în închisoare şi a muncit în timpul în care a fost încarcerat.

George Copos a fost condamnat în două rînduri la închisoare: în Dosarul Transferurilor şi în Dosarul Loteria I.

3 ani şi 8 luni de închisoare a primit George Copos în Dosarul Transferurilor


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.