Europa League

Helmuth Duckadam comentează decizia UEFA: "Am suferit mult din cauza suporterilor!". Ce spune despre scandalul mărcii: "MApN ne şantajează!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 25 februarie 2015

După ce UEFA a decis ca Steaua să joace două meciuri în cupele europene fără spectatori şi să achite o amendă de 20.000 de euro, Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine al echipei, a comentat decizia.

"Nu este o decizie îmbucurătoare şi nu este prima dată cînd păţim aşa. Steaua a pătimit de multe ori din cauza suporterilor, a jucat multe meciuri fără spectatori şi a primit amenzi.

Cred că supărarea lor pe club şi decizia de a nu veni la meciuri nu are logică. Steaua doar a respectat o decizie a ÎCCJ şi nu depinde de club.

Suporterii s-au mai supărat de multe ori pe noi. S-au supărat cînd echipa a pierdut şi nu mergea bine. Eu cred că adevăraţii fani sînt alături de echipă şi la bine şi la greu. Noi nu putem umple niciodată Arena Naţională fără suporterii din provincie", a spus Helmuth Duckadam la televiziunea sportro.

Duckadam a vorbit şi despre poziţia Armatei după decizia ÎCCJ de a da marca Steaua celor de la MApN.

"S-a văzut că Armata vrea marca pentru bani şi nu pentru a face o altă echipă. MApN ne şantajează, nu negociază. În acest caz sînt doar două soluţii, ori brandul rămîne în întregime la Steaua, ori deloc.

Nu are ce să facă Armata cu marca Steaua, pentru că dacă îşi face echipă nu va putea juca în Europa. După 1990, nici o echipă care aparţine de Armată nu are voie în cupele europene şi trebuie să fie privată. Nici un învestitor nu va băga bani la o eventuală echipă făcută de MApN", a adăugat Duckadam.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.