Amicale

FOTO Bombardierul şi balerinul! Kamil Bilinski s-a distrat în amicalul lui Dinamo cu ACS Înainte Modelu, 8-2, în timp ce Fabien Farnolle a gafat din nou

Articol de Victor Vrînceanu, Iulia Iordache  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Polonezul s-a distrat cu adversarii din Liga a 3-a, punctînd de 5 ori. Portarul francez însă a dezamăgit din nou, greşind grav la al doilea gol

Dinamo turează motoarele înaintea partidei de campionat cu U Cluj, de sîmbătă. Ieri, trupa lui Mihai Teja a disputat un amical pe stadionul Metaloglobus, în compania locului 7 din Liga a 3-a, Înainte Modelu Călăraşi, cîştigat la scor de maidan, 8-2.

Cu zîmbetul pe buze
"Cîinii" nu au întîmpinat nici o problemă, au jucat relaxat şi au exersat traseele de joc impuse de antrenor. Kamil Bilinski a arătat că este un concurent serios al lui Marius Niculae şi poate fi luat în seamă pentru postul de titular în atac. Polonezul a dat un adevărat recital, marcînd de cinci ori, din toate poziţiile posibile, de fiecare dată cu zîmbetul pe buze şi s-a bucurat ca un copil la fiecare reuşită.

De rîsul colegilor
După pauză, Teja a început să facă modificări în echipă, rulînd tot lotul, mai puţin Marius Niculae şi Alexe, menajaţi. Intrat în locul lui Marc, Fabien Farnolle a fost din nou hilar, după ce are pe conştiinţă şi eşecul cu Pandurii, din Cupa Ligii.

La primul gol încasat, francezul poate invoca o greşeală flagrantă de plasament a lui Collins Fai. Însă nu are scuze la cel de-al doilea gol marcat de Modelu. Portarul de 1,96 metri a prins o minge banală, cu braţele deasupra capului, apoi s-a dezechilibrat, a făcut cîţiva paşi în spate şi a căzut cu mingea în spatele liniei porţii! La respectiva fază, Sergio Rodrigues a bufnit în rîs şi s-a luat de cap, vizibil amuzat de "paradă".


Au revenit accidentaţii
În amicalul de ieri au reintrat şi jucătorii cu probleme medicale. Astfel, Teja le-a acordat cîte 25 de minute de joc lui Cosmin Matei, revenit după o operaţie la umărul stîng, lui Nicolae Grigore, care a acuzat probleme la spate, şi tînărului Patrick Petre, care a avut o întindere la muşchii inghinali.


Dinamo - ACS Înainte Modelu (L3) 8-2 (7-0)
Au marcat: Bilinski (5, 16, 25, 38, 43), Elhamed (34) Cristescu (45), D. Rotariu (78)
Dinamo: T. Marc - Fai, R. Machado, Durimel, St. Filip - Elhamed, I. Şerban - Gavrilă, M. Cristescu, V. Lazăr - Bilinski. Antrenor: Mihai Teja. Au mai jucat: Boubacar, Patrick Petre, Farnolle, D. Rotariu, Sergio Rodrigues, C. Matei, Bunoza, N. Grigore, Bărboianu, Nedelcearu, Grozav


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.